Yukarı Topraklı İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki; Yukarı Topraklı İlkokulunu, okul paydaşlarımızın ( yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda , bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen, , sosyal etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Yukarı Topraklı İlkokulu olarak Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış , ülkesine yararlı , okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen , kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren , görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Saatler: 08:30 14:25
Servis Bilgisi: Iğdır-Aralık Minibüsleri